Artikelnummer: 72 Categorieën: , Tag:

Amado Charra schapenkaas

VERPAKT PER CA. 450 G

14,95 incl. btw

Schapenkaas van kaasmakerij Amado Charra, van een kleine boerderij nabij Tamames in de uitlopers van het Sierra de Francia-gebergte. De kazen zijn gemaakt van rauwe melk en bevatten geen toevoegingen, hebben een volle en verfijnde smaak. De productie is gelimiteerd en hebben een korte houdbaarheid van ca. 3 maanden.

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Kwaliteitslabel

la amistad kaas pentawards 2018 gold award

Rijping : Tussen 2 en 3 maanden rijping.
Korst : 100% natuurlijk, met gisten en schimmels die typisch zijn voor rijping in een koude, vochtige kelder.
Ingredienten: Rauwe Churra schapenmelk, zooglamstremsel & zout.

Inhoud : Ongekookt en geperst met enzymatische coagulatie, licht geelachtig beige kleur, boterachtige textuur, kan onregelmatige ogen hebben, milder van smaak dan andere rijpere kazen, persistent in de mond, met zure toetsen en een lange nasmaak.

Gemiddelde voedingswaarde per 100g product
Energiewaarde 1.875 kJ / 450 Kcal
Vetten 34 g
 - verzadigde vetzuren 21,3 g
Koolhydraten 0,5 g
- suikers 0,5 g
Eiwitten 35,8 g
Zout 1,6 g

 

Extra informatie

Gewicht 0,45 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amado Charra schapenkaas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis

De volgende dag in de avond geleverd.

Gekoeld bewaren

Dit product dient gekoeld bewaard te worden tussen 0 en 10 graden.Dit kan bijvoorbeeld in de koelkast.

Gekoeld product

Dit product wordt gekoeld opgestuurd.

la amistad kaas amado charra

‘Bij Amado Charra beheersen we de hele cyclus: van het fokken van het in Castilië en Léon inheemse Churra-ras schapen om de beste melk te verkrijgen, tot de productie en verkoop van onze kazen. De kazen worden uitsluitend gemaakt met de beste melk van onze eigen veestapel. Afhankelijk van het klimaat en het dieet (het grazen) van onze kudde, weerspiegelen onze kazen de nuances en smaken van elk seizoen.In onze kaasmakerij maken we kaas op de traditionele manier. Al onze kazen worden gemaakt met rauwe melk , dierlijk stremsel en zout. Niets anders. Daarom is de korst eetbaar en heeft deze een aangename textuur en smaak. Door deze bereidingswijze kunnen we de natuurlijke gisten behouden en onze eigen nuances ontwikkelen. Het is niet gemakkelijk om met rauwe melk te werken. Het gevolg is dat onze kazen, ondanks een uniforme productiewijze, nooit hetzelfde zijn.

Deze producten zijn misschien ook interessant