Artikelnummer: 106 Categorieën: , Tags: , , ,

Panceta 100% Iberico eikels gevoerd

VERPAKT PER CA. 1 KG

14,94 incl. btw

Panceta, buikspek van de 100% raszuiver iberico varken en eikgels gevoerd ( bellota ).Zeer populair bij koks, wordt vers, gezouten, en met van alles gegeten. Vrijwel geen Spaans restaurant dat geen buikspek op de kaart heeft. Ook te verwerken in stoofpotten, eenpansgerechten of als ingrediënt in vleeswaren , en uiteraard vaste prik op de barbecue!

Verpakt per stuk , ca. 1kg

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Kwaliteitslabel

la amistad tierra de sabor castilla y leon

HOE TE BEREIDEN:

la amistad logos bereiden barbacue
la amistad logos bereiden oven
la amistad logos bereiden stoven
la amistad logos bereiden bakken in de pan

Het buikspek van de eikgelgevoerde bellota variant, zeer populair bij koks, wordt vers, gezouten, en met van alles
gegeten. Vrijwel geen Spaans restaurant dat geen buikspek op de kaart heeft. Ook te
verwerken in stoofpotten, eenpansgerechten of als ingrediënt in vleeswaren , en
uiteraard vaste prik op de barbecue!

Verpakt per stuk , ca. 1kg

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Panceta 100% Iberico eikels gevoerd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis

De volgende dag in de avond geleverd.

Vriesproduct

Dit product wordt ingevroren verstuurd.

Koel of ingevroren bewaren

Dit product moet koel of ingevroren bewaard worden.

la amistad fermin logotipo

FERMÍN producten zijn erkend in Spanje en over de hele wereld vanwege de hoge kwaliteit en de rijke en intense aroma en hazelnootsmaak.Het is ook de eerste Spaanse slachthuis dat goedkeuring heeft gekregen voor export naar de Verenigde Staten.Dit is een getuigenis van de strikte regels die in hun systemen van productie heersen.

“Het heeft lang geduurd voordat ik begreep dat ik het leven met een eeuwenoude traditie voort zou zetten , en zo ben ik van de ene naar de andere baan vertrokken als slangeboorwerker , mijnwerker of boer, en toen begon ik in de vleeswereld te werken. Aanvankelijk reisde van de ene stad naar de andere op zoek naar de beste varkens, lammeren en speenvarkens”, zegt Fermín Martín.

Deze producten zijn misschien ook interessant