Artikelnummer: 34 Categorieën: , Tag:

Solorca Crianza

75 CL / 14% VOL.

14,94 incl. btw

Solorca Crianza is een prachtige crianza met intense kersenkleur, met fruitige aroma’s, rijp, fijn getoast eikenhout, zeer goed vermengd met de wijn. Hij heeft een gestructureerde en glycerische smaak met minerale hints. In de mond is hij rond, vlezig, smaakvol en met fijne reductieve tonen van tabak en cederhout, zijdezachte, gepolijste tannines en een zeer complexe afdronk.

24 op voorraad (kan nabesteld worden)

24 op voorraad (kan nabesteld worden)

PRIJZEN EN KWALITEITSLABEL

la amistad beschermde oorsprongsbenaming ribera duero

Intense kersenkleur, met fruitige aroma's, rijp, fijn getoast eikenhout, zeer goed vermengd met de wijn. Hij heeft een gestructureerde en glycerische smaak met minerale hints. In de mond is hij rond, vlezig, smaakvol en met fijne reductieve tonen van tabak en cederhout, zijdezachte, gepolijste tannines en een zeer complexe afdronk.

Alcoholgehalte: 14,37% Vol.
Variëteit: 100% Tempranillo.
Rijping: 17 maanden, waarvan 10 maanden in halfnieuwe Amerikaanse vaten en 7 maanden in nieuwe Franse eiken vaten.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Solorca Crianza” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis

De volgende dag in de avond geleverd.

Droog en koel bewaren

Dit product dient koel en droog bewaard te worden.

Uit het zonlicht bewaren

Dit product dient bewaard te worden uit het zonlicht.

la amistad vina solorca logotipo

Viña Solorca is gelegen in Roa de Duero (Burgos, Spanje) en behoort tot de D.O. Ribera del Duero, de regio die geldt als een van de bevoorrechte klimaatgebieden voor de groei van de wijnstok en basis voor kwaliteitswijnen. De bodega, familie-eigendom en geleid door José Víctor Balbás Arroyo, maakt sinds begin 1998 wijnen op traditionele wijze. Dit betekent wijngaardverzorging en oogst van de druiven met de hand, persen, fermenteren in kelders en het ‘ouderen’ in eikenhouten vaten en rijping op fles in speciale ruimtes.

Deze producten zijn misschien ook interessant