De winkelwagen is leeg
Caballa ahumado in olijfolie van La Brujula
ca. 85g
€5,94 incl. btw
Verse Makreel uit het Cantabrische visseizoen en gevangen met traditioneel vistuig dat het milieu respecteert. Het hele productieproces wordt op traditionele wijze uitgevoerd.Hierbij blijven alle eigenschappen van deze vette vis bewaard die voedzaam is voor het organisme.
Deze is lichtelijk gerookt, en verpakt in milde olijfolie om de smaak en textuur van de vers gevangen vis te behouden.
8 op voorraad
8 op voorraad
Deze is lichtelijk gerookt, en verpakt in milde olijfolie om de smaak en textuur van de vers gevangen vis te behouden.
Ingrediënten: Makreel (Scomber scombrus), olijfolie, gerookte olijfolie en zout.
Allergenen: Vis
Gemiddelde voedingswaarde per 100g product | |||
Energiewaarde | 1.319 kJ / 318 Kcal | ||
Vetten | 27 g | ||
- verzadigde vetzuren | 5 g | ||
Koolhydraten | 0 g | ||
- suikers | 0 g | ||
Eiwitten | 19 g | ||
Zout | 1 g |
Extra informatie
Gewicht | 0,2 kg |
---|
Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis
De volgende dag in de avond geleverd.
Droog en koel bewaren
Dit product dient koel en droog bewaard te worden.
Uit het zonlicht bewaren
Dit product dient bewaard te worden uit het zonlicht.
“Conserven La Brujula, een juweel uit de zee”
“Zij geven de grootst mogelijke aandacht. Wij weten dat zonder hen, ambachtelijk inblikken onmogelijk zou zijn.
Daarom zijn zij onze dames, “De dames van het inblikken”.Ze zijn onze grootste en meest waardevolle bron.”Zij zijn de mensen die de uitmuntendheid van dit bedrijf weerspiegelen” zegt Angel Sanchez, President van de Delgado Groep.
Zorgvuldige processen en uitputtende controle van de voedselveiligheid.
Zuiverheid, afwezigheid van additieven en handmatige verpakking.
Voorrang aan de oorsprong, aan de grondstof en aan een ambachtelijke productie op basis van traditionele jus.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.