De winkelwagen is leeg
Ventresca in olijfolie van La Brujula
ca. 80g
€5,94 incl. btw
Buikfilets van de Geelvintonijn in olijfolie.
Het meest kwalitatieve gedeelte van elke tonijn.
Wij selecteren tonijn van de hoogste kwaliteit en
de kleinste afmetingen van de geelvintonijn, en verwijderen
de buikfilets die, eenmaal schoongemaakt, met de hand worden ingeblikt.
1 op voorraad
1 op voorraad
Ingrediënten: Buikfilets van de Geelvintonijn (vis), olijfolie en zout.
Allergenen: Vis
Gemiddelde voedingswaarde per 100g product | |||
Energiewaarde | 782 kJ / 187 Kcal | ||
Vetten | 9,4 g | ||
- verzadigde vetzuren | 1,7 g | ||
Koolhydraten | 7,5 g | ||
- suikers | 0 g | ||
Eiwitten | 27 g | ||
Zout | 0,82 g |
Extra informatie
Gewicht | 0,2 kg |
---|
Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis
De volgende dag in de avond geleverd.
Droog en koel bewaren
Dit product dient koel en droog bewaard te worden.
Uit het zonlicht bewaren
Dit product dient bewaard te worden uit het zonlicht.
“Conserven La Brujula, een juweel uit de zee”
“Zij geven de grootst mogelijke aandacht. Wij weten dat zonder hen, ambachtelijk inblikken onmogelijk zou zijn.
Daarom zijn zij onze dames, “De dames van het inblikken”.Ze zijn onze grootste en meest waardevolle bron.”Zij zijn de mensen die de uitmuntendheid van dit bedrijf weerspiegelen” zegt Angel Sanchez, President van de Delgado Groep.
Zorgvuldige processen en uitputtende controle van de voedselveiligheid.
Zuiverheid, afwezigheid van additieven en handmatige verpakking.
Voorrang aan de oorsprong, aan de grondstof en aan een ambachtelijke productie op basis van traditionele jus.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.