De winkelwagen is leeg
Garu Crianza 2016
75 CL / 15% VOL.
€15,79 incl. btw
Garu crianza geeft u in elk glas de best bewaarde geheimen van de (Dominacion de Origen) BOB Rioja. Een wijn die sterk beïnvloed is door zijn terroir, door een oneindig landschap en een Tempranillo druif van onze wijngaarden in Labastida, dicht bij Monte Garu.
Deze bevoorrechte omgeving, waar altijd al grote en emblematische wijnen zijn geboren, is perfect voor de groei van de wijnstok. Het gebergte is de sleutel tot de ontwikkeling van de wijngaard en in dit gebied van Rioja zorgt het voor bevoorrechte klimatologische omstandigheden die de wijn veel frisheid, een grote aromatische expressie, veel mineraliteit en structuur geven. Kortom, het is de beste plaats om een zeer smakelijke wijn te verkrijgen die synoniem is met succes.
12 op voorraad (kan nabesteld worden)
12 op voorraad (kan nabesteld worden)
PRIJZEN EN KWALITEITSLABEL
Garu wordt gemaakt in Bodega Carlos Moro, een wijnmakerij die is gecertificeerd met het keurmerk Wineries for Climate Protection, specifiek voor de wijnsector op het gebied van milieuduurzaamheid.GARU wordt gemaakt in Bodega Carlos Moro, een wijnmakerij die is gecertificeerd met het keurmerk Wineries for Climate Protection, specifiek voor de wijnsector op het gebied van milieuduurzaamheid.
Alcoholgehalte: 14,5% Vol.
Variëteit: Tempranillo
Rijping: 12 maanden in een licht gerookt eiken vat voor haar intensiteit en expressie.
Extra informatie
Gewicht | 1 kg |
---|
Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis
De volgende dag in de avond geleverd.
Droog en koel bewaren
Dit product dient koel en droog bewaard te worden.
Uit het zonlicht bewaren
Dit product dient bewaard te worden uit het zonlicht.
BODEGA CARLOS MORO is een wijnbouwproject dat wordt geleid door de passie van een wijnbouwer,
oenoloog en wijnmaker die met succes zijn sporen heeft verdiend in andere even veeleisende
en prestigieuze oorsprongsbenamingen.Dit veelbelovende werk wordt aangestuurd door een team
van oenologen die verantwoordelijk zijn voor de selectie van een verzameling uitstekende
wijngaarden op de linkeroever van de rivier de Ebro met het epicentrum in San Vicente de la Sonsierra.
De wijnmakerij beschikt over een ondergrondse wijngrot van 150 meter met een capaciteit
voor 2.000 vaten, wat een natuurlijke en homogene rijping in vaten bevordert.
Dankzij de passie en de kennis op het gebied van wijnbouw van het hele wijnmakerijteam
is gekozen voor meer verticale systemen.Die zachter zijn voor de druiven, waaronder
systemen met zwaartekrachtstroming.Deze bevorderen zowel alcoholische fermentatieprocessen als
malolactische fermentaties in tanks met een hoge thermische inertie, zoals de
klassieke betonnen tanks.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.