Artikelnummer: 165 Categorieën: , Tag:

Brancellao van Pazo de la Cues

75 CL / 13% VOL.

21,95 incl. btw

Een van de weinige 100% Brancellao wijnen uit Ribeira Sacra,
die doet denken aan een Bourgondische wijn, 6 maanden gerijpt
in nieuwe franse eiken vaten.Deze heeft een frisheid en expressiviteit
die typisch is voor een onbekende variëteit met een enorm potentieel
en grote varieteit.

Gelimiteerde Editie van 2270 flessen van 75cl per jaar.

24 op voorraad (kan nabesteld worden)

24 op voorraad (kan nabesteld worden)

KWALITEITSLABEL

la amistad beschermde oorsprongsbenaming ribeirasacra

Alcoholgehalte: 13% Vol.
Variëteit: Brancellao
Rijping: 4 maanden op franse eiken
Productie: Gelimiteerd tot 2280 flessen van 75cl

Smaakprofiel:
Schoon en helder met een verrassende kleur. Met een zeer intense neus
, complexiteit van rood fruit, kruiden en balsamico's van het terroir (koffie en cacao).
Deze wijn heeft een aangename textuur in de mond.Complex met een intens gehemelte
, goede structuur, grote frisheid,structuur en grote frisheid die het op elk moment
van het jaar smakelijk maakt.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brancellao van Pazo de la Cues” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis

De volgende dag in de avond geleverd.

Droog en koel bewaren

Dit product dient koel en droog bewaard te worden.

Uit het zonlicht bewaren

Dit product dient bewaard te worden uit het zonlicht.

la amistad pazodelacuesta

In 1608 ontving D. Álvaro de Losada y Somoza,
door een legaat van zijn grootvader, het Casa de la Cuesta Grande,
in San Clodio – Ribas de Sil, zijn wijngaarden en wijnmakerij.

In 1862 werd op dit landgoed de eerste wijn in Galicië gemaakt,
gebotteld, en geëtiketteerd.Dit maakt dat Pazo de la Cuesta de
oudste wijnmakerij is van Galicië die actief is.

Tegenwoordig worden onze wijnen geproduceerd volgens traditie
met vier eeuwen geschiedenis. Het huidige exploitatiemodel door
de afstammelingen van D. Álvaro, streeft naar een duurzame
productie en op zijn tijd het wijntoerisme.

Deze producten zijn misschien ook interessant