Artikelnummer: 125 Categorie:

Sobrasada van La Hoja del Carrasco

VERPAKT PER CA. 1KG

24,95 incl. btw

Authentieke en met de hand gemaakte  “Sobrasada” van La Hoja del Carrasco.Een smeerbare chorizo gemaakt van het beste Iberico Bellota varkensvlees.Het vlees heeft vleezige structuur van natuurlijke kruiden en heeft een licht zoetige smaak.Het kan warm of koud gegegeten worden op een snee geroosterd brood.

10 op voorraad (kan nabesteld worden)

10 op voorraad (kan nabesteld worden)

KWALITEITSLABEL

la amistad tierra de sabor castilla y leon

 

Gemiddelde voedingswaarde per 100g product
Energiewaarde 2706 kJ / 646 Kcal
Vetten 66 g
 - verzadigde vetzuren 30 g
Koolhydraten 5,9 g
- suikers 0 g
Eiwitten 8,1 g
Zout 2,7 g

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sobrasada van La Hoja del Carrasco” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis

De volgende dag in de avond geleverd.

Gekoeld bewaren

Dit product dient gekoeld bewaard te worden tussen 0 en 7 graden.Dit kan bijvoorbeeld in de koelkast.

Uit het zonlicht bewaren

Dit product dient bewaard te worden uit het zonlicht.

In het begin was het gewijd aan het slachten en de verkoop van deze verse producten.

Zijn zoon Ignacio Carrasco Rodriquez nam het samen met zijn broers over en begon
de activiteit met het zouten en pekelen van hammen en schouders, evenals de
traditionele productie van gedroogde vleeswaren.

Vandaag de dag is het in de vierde generatie met Joaquin en Francisco Carrasco
Hernandez aan het roer.

La Hoja del Carrasco is het resultaat van de evolutie sinds de vorige eeuw toen
de verkoop ervan verbonden was met de uitdrukking
“Jamones Ignacio Carrasco. wij kennen geen rivaal” Sinds die tijd zijn we ons
in Ignacio Carrasco blijven richten op smaak en aroma als een directe en
oprechte uitdrukking van alle ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan.
Dit alles maakt het mogelijk voor onze meesters in de vleeswaren om dat
eigenaardige wonder te bereiken dat jaar na jaar wordt herhaald: niet te
evenaren aroma en smaak, de smaak van traditie, een motto en een verplichte
realiteit in ons dagelijks werk door middel van natuurlijke rijping
en ambachtelijke productie.

Deze producten zijn misschien ook interessant