Sobrasada van La Hoja del Carrasco
VERPAKT PER CA. 220G
€10,94 incl. btw
Authentieke en met de hand gemaakte “Sobrasada” van La Hoja del Carrasco.Een smeerbare chorizo gemaakt van het beste Iberico Bellota varkensvlees.Het vlees heeft vleezige structuur van natuurlijke kruiden en heeft een licht zoetige smaak.Het kan warm of koud gegegeten worden op een snee geroosterd brood.
4 op voorraad (kan nabesteld worden)
4 op voorraad (kan nabesteld worden)
KWALITEITSLABEL
| Gemiddelde voedingswaarde per 100g product | |||
| Energiewaarde | 2706 kJ / 646 Kcal | ||
| Vetten | 66 g | ||
| - verzadigde vetzuren | 30 g | ||
| Koolhydraten | 5,9 g | ||
| - suikers | 0 g | ||
| Eiwitten | 8,1 g | ||
| Zout | 2,7 g | ||
Extra informatie
| Gewicht | 0,220 kg | 
|---|
Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis
De volgende dag in de avond geleverd.
Gekoeld bewaren
Dit product dient gekoeld bewaard te worden tussen 0 en 7 graden.Dit kan bijvoorbeeld in de koelkast.
Uit het zonlicht bewaren
Dit product dient bewaard te worden uit het zonlicht.
In het begin was het gewijd aan het slachten en de verkoop van deze verse producten.
Zijn zoon Ignacio Carrasco Rodriquez nam het samen met zijn broers over en begon 
de activiteit met het zouten en pekelen van hammen en schouders, evenals de 
traditionele productie van gedroogde vleeswaren.
Vandaag de dag is het in de vierde generatie met Joaquin en Francisco Carrasco 
Hernandez aan het roer.
La Hoja del Carrasco is het resultaat van de evolutie sinds de vorige eeuw toen 
de verkoop ervan verbonden was met de uitdrukking 
“Jamones Ignacio Carrasco. wij kennen geen rivaal” Sinds die tijd zijn we ons 
in Ignacio Carrasco blijven richten op smaak en aroma als een directe en 
oprechte uitdrukking van alle ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan. 
Dit alles maakt het mogelijk voor onze meesters in de vleeswaren om dat 
eigenaardige wonder te bereiken dat jaar na jaar wordt herhaald: niet te 
evenaren aroma en smaak, de smaak van traditie, een motto en een verplichte 
realiteit in ons dagelijks werk door middel van natuurlijke rijping 
en ambachtelijke productie.







Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.