Artikelnummer: 158 Categorieën: , Tag:

”Trufado” schapenkaas met truffel van Campoveja

ca. 900g

44,94 incl. btw

Deze truffelkaas gemaakt van rauwe schapenmelk en heeft kleine stukjes truffel die over de kaas verdeeld zijn.
De zwarte truffel uit Soria (melanosporum) is zeer aromatisch
waardoor met een kleine hoeveelheid een perfect evenwicht wordt
bereikt tussen de kaas en de truffel. Het is een ambachtelijke,
halfgerijpte schapenkaas met primaire aroma’s van melk, room
en boter gecombineerd met de aroma’s van de truffel.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Kwaliteitslabel

Rijping : 3 maanden rijping.
Korst : 100% natuurlijk
Ingredienten: Rauwe schapenmelk , zwarte truffel uit Soria & zout.

Gemiddelde voedingswaarde per 100g product
Energiewaarde 1337 kJ / 323 Kcal
Vetten 26,2 g
 - verzadigde vetzuren 19,3 g
Koolhydraten 0,1 g
- suikers 0,1 g
Eiwitten 26,2 g
Zout 1 g

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “”Trufado” schapenkaas met truffel van Campoveja” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 23:59 besteld, de volgende avond in huis

De volgende dag in de avond geleverd.

Gekoeld bewaren

Dit product dient gekoeld bewaard te worden tussen 0 en 10 graden.Dit kan bijvoorbeeld in de koelkast.

Gekoeld product

Dit product wordt gekoeld opgestuurd.

letras 3

Het is als een kunstenaar, een zanger of een schrijver. Hun schilderijen,
liedjes of romans vertellen ons een verhaal, maar zij vertellen het zoals
zij het zien, begrijpen, voelen… dat wil zeggen op een unieke manier.
Zonder hun persoonlijkheid zou dat werk niet bestaan.

Campoveja is dus anders dan anderen, het is het resultaat van onze
persoonlijkheden, onze omstandigheden en ons leven.

In ons geval drinken we op onze afkomst, we zijn wat we zijn dankzij
onze grootvader, onze vader… op wat zij ons hebben geleerd.
Wij handhaven bepaalde tradities die onze kaas heel bijzonder maken,
zoals de rijping op een houten plank, de evolutie van de camemberti-
en roqueforti-schimmels op de korst of de rijping in een ondergrondse
kelder met ongeëvenaarde vochtigheids- en temperatuursomstandigheden.

Deze producten zijn misschien ook interessant